. Grosir Custom Plastic Injection Molding Produsen lan Supplier |Sedulur mulya

Custom Plastic Injection Molding

Katrangan singkat:

Bengkel cetakan injeksi resik kelas 100,000 kita ngasilake Parts Molding Injeksi Plastik miturut panyuwunan pelanggan utawa desain utawa gambar kanthi spek.


Detail Produk

Tag produk

Parameter produk

Kelas workshop
Sertifikasi Plastik RoSH, SGS, food grade, Medical grade, UL, UV
Wektu mbangun cetakan Biasane 4-5 minggu, bisa fleksibel kanggo ketemu karo pangiriman urgent
Perawatan lumahing Tekstur, gloss, polishing, sutra printing, lukisan, etc ...
Wektu produksi Sawise sampel dikonfirmasi, 2 minggu kanggo produksi massal
Durasi produksi 300000 poto kanggo 1.000.000 poto.
prabotan Mesin Injeksi Molding saka 40-650T kasedhiya.
Custom-Plastic-Injection-molding-view2

Babagan Plastik

jeneng

Fitur Utama

Aplikasi

PE

Polyethylene tekanan dhuwur alus, transparan lan ora beracun.Polietilen tekanan rendah kaku, tahan nyandhang, tahan korosi, insulasi listrik luwih apik Polyethylene tekanan dhuwur: film, selang, botol plastik;Polietilen tekanan rendah: peralatan kimia, pipa, gear bantalan beban rendah, bantalan, lsp

PP

Kekuwatan, kekerasan lan elastisitas luwih dhuwur tinimbang poliethelin, kapadhetan kurang, tahan panas sing apik, insulasi listrik sing apik lan tahan karat, kateguhan sing kurang, ora ana resistensi nyandhang, gampang tuwa. Flange, gear, fan impeller, pump impeller, gagang, TV (radio recorder) cangkang lan pipa kimia, wadhah, instrumen medis lan liya-liyane

PVC

Kekuwatan sing luwih dhuwur lan tahan korosi sing luwih apik.Polivinil klorida alus, kanthi elongasi dhuwur, produk alus, tahan korosi sing apik lan insulasi listrik Menara detoksifikasi gas buang, pipa pengangkut cairan gas, pompa sentrifugal, kipas, sendi;PVC alus: film, jas hujan, selang tahan asam lan alkali, sarung kabel, lapisan insulasi, lsp

PS

resistance karat apik, jampel electrical, transparan, kekuatan, kaku, resistance panas, nyandhang resistance ora dhuwur, resistance impact miskin, gampang kobong, gampang kokain Bobbin, benang, spool;Bagian instrumen, cangkang peralatan;tank panyimpenan, pipa, sikut;kap lampu, jendela transparan;Bahan isolasi listrik, lsp

ABS

Kekuwatan dhuwur lan kateguhan impact, resistance nyandhang apik lan tahan panas, stabilitas kimia dhuwur lan jampel, gampang kanggo mbentuk, machinability apik, resistance miskin kanggo suhu dhuwur lan kurang, inflammable, opaque Gear, bantalan, cangkang panel instrumen, lapisan kulkas lan kabeh jinis wadhah, pipa, papan dekorasi kabin pesawat, pigura jendela, papan insulasi swara, uga bisa nggawe awak mobil lan fender, pegangan, saluran pangaturan udara panas lan bagean mobil liyane

PA

Kekuwatan sing apik, kekerasan, resistensi nyandhang, tahan karat, panyerepan geter, pelumasan dhewe, bisa dibentuk, ora beracun, ora enak.Nilai creep gedhe, konduktivitas termal miskin, panyerepan banyu dhuwur, mbentuk shrinkage Nylon 610, 66, 6, lan liya-liyane, nggawe bagean cilik (gear, gear cacing, lsp);Nilon aromatik kanggo bagean tahan nyandhang suhu dhuwur, bahan insulasi lan sandhangan kosmologis.Perlu dicathet yen sifat lan dimensi nilon owah-owahan banget sawise nyerep banyu

PC

Kekuwatan tensile lan lentur dhuwur, kateguhan impact apik lan resistance creep, resistance panas dhuwur, resistance kadhemen lan stabilitas dimensi, transparan dhuwur, panyerepan banyu cilik, insulasi apik lan pangolahan formability, stabilitas kimia miskin. Gaskets, gaskets, bushing, kapasitor lan bagean insulating liyane;omah instrument lan tutup;Nggawe lampu sinyal, kaca ngarep, hood kokpit, helm, lan liya-liyane, ing industri penerbangan lan aerospace

PTFE

Resistance korosi kimia sing apik banget, tahan suhu dhuwur lan kurang banget, koefisien gesekan cilik, panyerepan banyu cilik, atose kurang, kekuatan, kekuatan tensile ora dhuwur, biaya dhuwur Segel antifriction, bagean tahan karat kimia lan penukar panas lan bahan insulasi ing frekuensi dhuwur utawa kahanan lembab, kayata pipa kimia, peralatan listrik, saringan media korosif, lsp

PMMA

Transmitansi 92%, Kapadhetan relatif setengah kaca, kekuatan dhuwur, kateguhan, resistance uv, atmosfer anti-tuwa, gampang kanggo mbentuk, atose ora dhuwur, ora nyandhang-tahan, larut ing pelarut organik, resistance panas, konduktivitas termal miskin, koefisien expansion gedhe Penutup kabin pesawat, tutup lubang tampilan turret, kap lampu instrumen lan lensa optik, kaca anti peluru, layar TV lan radar, kaca mobil, tutup pelindung instrumen lan peralatan, lsp

PE

Kekuwatan lan atose tartamtu, resistance nyandhang dhuwur, resistance panas, jampel apik lan resistance karat, kaku, panyerepan Kelembapan kurang, deformasi cilik, proses mbentuk prasaja, rega murah.Kerugian yaiku kualitas rapuh, ora tahan alkali Plug, switch, telpon, kothak instrumen, bantalan rem mobil, crankshaft mesin pembakaran internal, roda sabuk, gear bisu mesin tekstil lan instrumen, pompa tahan asam kanggo industri kimia, piranti saben dina, lsp

EP

Kekuwatan spesifik sing dhuwur, kateguhan sing apik, tahan panas, tahan dingin, tahan korosi, insulasi, anti banyu, tahan kelembapan, tahan jamur, proses pembentukan sing apik lan stabilitas dimensi.Beracun, larang Cetakan plastik, alat ukur presisi, peralatan pot, cat pesawat, cat tanker, bisa nglukis, garis printing, lsp

Aplikasi

Custom-Plastik-Injection-molding-view1

Digunakake kanggo industri peralatan medis, bagean mobil, lapangan fitness, dolanan, hadiah, lapangan produksi, lapangan elektronik, mesin & peralatan industri, mesin & peralatan pertanian, peralatan rumah tangga, telekomunikasi.

Tampilan produk

Custom-Plastic-Injection-molding-view3
Custom-Plastik-Injection-molding-view5
Custom-Plastic-Injection-molding-view4

Packing & Pengiriman

Custom-Karet-Parts-view5
Custom-Karet-Parts-view6

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kategori produk