. Grosir Pickup truk tailgate tikar karet Produsen lan Supplier |Sedulur mulya

Tikar karet bak truk pickup

Katrangan singkat:

Utamane digunakake kanggo Pickup tailgate, Kanggo anti-tabrakan

OEM / ODM bisa custom


  • FOB:7.99
  • MOQ:100
  • Model:TG1593
  • materi:karet
  • Karakteristik bahan baku:Tahan korosi/tuwa/cuaca/minyak
  • Spesifikasi:1593mm X 533mmX7.5mmX6kg
  • merek dagang:merek dagang sing bisa disesuaikan
  • ciri:Anti slip / anti kelembapan / anti tabrakan / bantalan / kompresi / gesekan sing ditingkatake
  • Elastis:moderat
  • Keteguhan:apik
  • Paket:Kantong plastik transparan + kertas minyak + dasi
  • Keuntungan pabrik:Kabeh produk karet, bisa ambane 200cm
  • asal:Shandong, China
  • Kapasitas pasokan:30000 bêsik / Wulan
  • Cara pembayaran:T/TL/C
  • Detail Produk

    Tag produk

    Keuntungan produk:

    1. Bahan mentah karet daur ulang sing berkualitas tinggi digunakake, nampilake resistensi karat, tahan asam lan alkali, tahan noda minyak, tahan cuaca, tahan nyandhang lan tekanan, tahan tuwa, lsp

    2. Sisih ngarep matras: pola korosi+desain garis cembung cembung

    Nambah gesekan, nyegah skidding, nyegah tabrakan, nyegah karusakan ing awak mobil, lan garis cembung muter peran buffer;LOGO bisa dirancang ing pigura bar utawa ora;Pad plate dilengkapi bolongan meneng bunder, lan bagean sekrup sing cocog dipasang ing tailgate truk;Teguh lan kuwat.

    3. Sisih mburi mat: desain pola S

    Dipasang ing awak tailgate mburi, pola S bisa nambah gesekan, nyerep kejut lan bantalan, lan fitting uga stabil lan anti selip.
    4. Desain pola: pola s, pola karat, pola wungu setengah bunderan.

    Pola liyane bisa dirancang lan disesuaikan, kayata: +pola;pola X;lsp

    5. Elastisitas sing apik: keluwesan sing kuat, ora ana masalah sawise digulung bola-bali kanthi forklift

    6. Kustomisasi ODM / OEM

    Kita duwe desainer profesional kanggo ngrancang gaya kanggo sampeyan

    Pabrik sumber, ora ana perantara
    后挡板
    后挡板固定螺丝
    1

    2

    3

    4

    5

    6

    7

    8

    9

    10

    11

    14


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: