kabudayan

Budaya Kita

Wiwit diadegake, perusahaan wis berkembang kanthi cepet lan cepet dadi kuwat lan nduweni ukuran tartamtu, sing ana hubungane karo budaya perusahaan perusahaan kita.

Ideologi

Ide inti: industri Honor Brothers, terus ngluwihi dhewe

misi Enterprise: layanan tulus kanggo pelanggan, nggawe kasugihan bebarengan.

Nggawe donya sing luwih apik , bisnis lan masyarakat sing saling nguntungake .

Ciri utama

Ciri utami : Wani inovasi tegese wani kesusu, wani nyoba, wani mikir lan wani nglakoni.

Karakteristik inti: Manut integritas, integritas minangka inti Kehormatan
Industri sedulur, Kita bakal tansah netepi.

Ngrawat karyawan: nandur modal akeh dhuwit kanggo latihan staf saben taun, lan terus nambah kemampuan karyawan sing komprehensif.

Kanggo nindakake sing paling apik: Wawasan gedhe, standar sing dhuwur kanggo kerja, ngupayakake "gawe kabeh
kerja ing kualitas ".

Apa Pilih Kita

Pengalaman

Sugih pengalaman ing OEM lan ODM.

Riset
lan pembangunan

Tim riset lan pangembangan kelas siji sing berpengalaman lan kuat.

Produksi

Jangkoan lengkap produk karet saka cilik nganti super gedhe lan cetakan injeksi ing bengkel resik kelas 100.000.

Layanan

Layanan lengkap saka mbales pitakonan kanggo sawise Advertisement produk, kalebu nanging ora winates kanggo pituduh kutipan produk, desain, drawing, conto free, instalasi produk, nggunakake produk lan ing.

budaya